Valencia stunt in Bernabeu

Jimmy Wouters
| 3 reacties

Ronald Koeman heeft zijn oude club Barcelona een aardig paascadeaux gegeven. Zijn ploeg Valencia versloeg immers Real Madrid in Bernabeu met 2-3. Hierdoor ziet de Koninklijke de voorsprong met de Catalanen slinken tot vier punten.

Na ruim een half uur voetballen kwam Valencia verrassend op voorsprong dankzij David Villa. Lang duurde de vreugde echter niet voor de bezoekers, want anderhalve minuut later had Raul de bordjes al terug in evenwicht gebracht.

Toen Raul na rust voor de tweede maal wist te scoren, leek Real Madrid op weg naar de overwinning. De ploeg was duidelijk de meerdere van Valencia, maar verzuimde de gecreëerde kansen af te werken. De Duitse doelman Timo Hildebrand was eens te meer een moeilijk te passeren sluitstuk.

Nadat Fabio Cannavaro Silva foutief in de zestien had gestopt nam diezelfde Silva de penalty voor zijn rekening. Javier Arizmendi zorgde voor een groot feest bij Valencia compleet door in de voorlaatste minuut de winning goal binnen te trappen.