Goor verlengt toch contract

Nico Wieme
| 16 reacties
Goor verlengt toch contract
Foto: © SC

De kogel is door de kerk: Bart Goor verdedigt ook volgend seizoen de kleuren van Anderlecht. Dat kwamen speler en club mondeling overeen.

Lange tijd zag het ernaar uit dat Bart Goor geen nieuw contract zou krijgen bij Anderlecht. De 35-jarige speler paste zogezegd niet meer in de plannen van paars-wit en vertoeft de laatste tijd dan ook geregeld op de bank. Toch bereikten beide partijen een akkoord om nog een extra jaar met elkaar door te gaan.
 
Goor mag zich wel aan extra concurrentie verwachten. De aanvoerder heeft het de laatste wedstrijden sowieso al moeilijk om zich in de ploeg te knokken en als volgend seizoen ook nog eens Roland Lamah na een uitleenbeurt Roda JC zou terugkeren, ziet het er helemaal benard uit voor de linkspoot.
 
De handtekeningen onder de contractverlenging zijn nog niet gezet, maar dat zal eerstdaags gebeuren. Een mondeling akkoord werd intussen wel al bereikt. Goor was eerder al tussen 1997 en 2001 aan de slag bij Anderlecht. Na omzwervingen bij Hertha Berlijn en Feyenoord landde hij in 2005 opnieuw in het Constant Vanden Stockstadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties