Vermeersch denkt aan vertrek bij FC Brussels

Dirk Pieters
| 17 reacties
Vermeersch denkt aan vertrek bij FC Brussels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als we Voetbalmagazine mogen geloven dan zal FC Brussels het binnenkort moeten stellen zonder voorzitter Johan Vermeersch. De grote man bij FC Brussels denkt na over een vertrek.

De match tegen Germinal Beerschot zou een groot keerpunt geweest zijn. Niemand sprak voor die wedstrijd over tweede klasse, maar na de nederlaag tegen de Antwerpse fusieclub beseft men bij FC Brussels dat men serieus rekening moet houden met degradatie. 

De geruchten gaan dat Vermeersch al een tijdje zijn vertrek bij Brussels aan het voorbereiden is. Volgens sommige bronnen zouden er kandidaat-overnemers klaar staan. "Wij hebben deze geruchten ook al opgevangen, maar we geloven nog steeds in het project FC Brussels, maar alleen in eerste klasse. Dat wil echter niet zeggen dat ik bij degradatie de club zal verlaten", aldus Gylain.

Toch moet ook Gylain toegeven dat Vermeersch het moeilijk heeft de laatste tijd. "Anderhalf jaar geleden droomde hij nog van vijftig punten. Als je het groots ziet, val je diep. Hij wordt nu van alle kanten aangevallen en vraagt zich af wat hij toch heeft misdaan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties