Schollen: 'Proto moet vertrekken'

Nico Wieme
| 0 reacties
Schollen: 'Proto moet vertrekken'
Foto: © SC

In Studio 1 op zondagavond had Davy Schollen het over zijn toekomst bij Anderlecht. De doelman steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken.

Het was een stralende Davy Schollen die het panel bij Frank Raes te woord stond. De Anderlechtdoelman had net met zijn ploeg Cercle verslagen en door de nederlaag van Club Brugge neemt paars-wit onverwacht de tweede plaats in de stand over.
 
“Tweede plaats voor Anderlecht”
“Het was een mooi weekend. Zelf hebben we gewonnen en de concurrenten hebben punten laten liggen”, steekt Schollen van wal. Gelooft de huidige titularisdoelman nog in de titel? “Het wordt moeilijk. Negen punten goedmaken op een ploeg die nog niet verloren heeft, is veel. We moeten ook nog naar Standard. Alleen ben ik er zeker van dat de tweede plaats voor ons is.”
 
“Graag bij wedstrijdgroep”
Over zijn toekomst is Schollen duidelijk. “Een van de drie doelmannen (Zitka, Proto, Schollen) moet vertrekken. Ik heb al gehoord dat het bestuur Silvio Proto zou willen uitlenen. Ik wil gewoon iedere week bij de wedstrijdgroep zijn, liefst als titularis, desnoods als reservekeeper.”
 
“Proto moet weg”
Schollen steekt niet onder stoelen of banken dat een herhaling van de situatie van dit jaar moeilijk houdbaar is. “Als Proto niet weggaat, ontstaat er een moeilijke situatie. Dat is niet houdbaar. Momenteel sluit ik niets uit. Alles is nog mogelijk. Ik geef toe dat ik als derde doelman bij Anderlecht meer kan verdienen dan als titularis bij een kleinere club. Dat speelt uiteraard mee, maar is niet het belangrijkste”, geeft de huidige nummer één van paars-wit nog mee.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties