Roma - ManU en Arsenal - Liverpool op 2BE

Anthony Van der Planken
| 4 reacties
Roma - ManU en Arsenal - Liverpool op 2BE
Foto: © SC

Op dinsdag 1 april 2008 zendt 2BE live AS ROMA – MANCHESTER UNITED uit. Roma wil revanche voor de uitschakeling in dezelfde fase van de competitie vorig seizoen. Vooral de 7-1 op Old Trafford ligt de Romeinen nog loodzwaar op de maag.

Dit jaar zijn ze nog de enige Italiaanse ploeg in de competitie.  Dus Totti, Giuly, Perrotta, De Rossi en de grote Italiaanse belofte Aquilani tegen de kandidaat-winnaars uit Manchester voor de eer en de glorie van ITALIA. Fans van Rooney, Andersson, Nani en één van de allergrootste voetbalsterren van het moment, Cristiano Ronaldo, zullen in ieder geval op post zijn. De Belgische scheidsrechter Frank De Bleeckere  fluit deze topper. Diezelfde avond staat er ook nog een uitgebreide samenvatting van Schalke 04 – FC Barcelona op het programma. 

Op woensdag 2 april brengt 2BE live ARSENAL - LIVERPOOL.  Arsenal (Fabregas, Flamini, Hleb, Van Persie, Adebayor) is sinds een paar weken de stiekeme favoriet van alle liefhebbers van de passing game. De Gunners rekenden al af met de winnaar van vorig seizoen, Milan. Nu zou het de beurt moeten zijn aan die andere finalist en de winnaar van 2005. Liverpool pronkt met de onvermoeibare stuurman Steven Gerrard, de slopende Hollander Dirk Kuyt en misschien wel de scherpste schutter van het moment, Fernando Torres.  Nog op woensdag : een lange samenvatting van Fenerbahçe– Chelsea.

Het mooiste voetbal, de grootste sterren, de spannendste competitie: de UEFA Champions League bij 2BE.

Champions League, dinsdag 1 en woensdag 2 april 2008, telkens vanaf 20u25 bij 2BE.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties