Vercauteren nog geen assistent-bondscoach

Nico Wieme
| 0 reacties
Vercauteren nog geen assistent-bondscoach
Foto: © SC

René Vandereycken weet tot nader order nog steeds niet wie zijn nieuwe assistent wordt. De Belgische voetbalbond (KBVB) kwam gisteren samen met Frank Vercauteren, maar voorlopig is er nog geen witte rook uit de schoorsteen van het bondsgebouw gekomen.

Het aanstellen van een assistent-bondscoach lijkt een werk van lange adem te worden. De eerste kandidaat Marc Wilmots zag een rol in de schaduw niet zitten en nu slepen ook de onderhandelingen met Frank Vercauteren aan. De bond en de ex-Anderlechttrainer zijn er op financieel vlak nog niet uit. KBVB-preses François De Keersmaecker verwacht midden april een beslissing.
 
De bondsvoorzitter en Vercauteren hadden gisteren een onderhoud met elkaar, maar er moeten nog enkele knopen doorgehakt worden. “Vercauteren heeft nog een aantal punten naar voren geschoven over de financiële kant van de zaak”, zegt De Keersmaecker in Gazet van Antwerpen. "Niet over de grootte van het loon, wel over de manier van betaling. Ook is er nog geen consensus over het feit of hij voltijds bij ons aan de slag gaat of niet.”
 
De bedoeling is dat de verschillende partijen over twee weken opnieuw met elkaar rond de tafel gaan zitten. Mocht er dan geen overeenkomst bereikt worden, dan begint de tijd wel te dringen voor de bond, die van oudsher niet echt uitblinkt in slagvaardigheid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties