Herpoel: 'Raar wat in Gent gebeurt'

Nico Wieme
| 0 reacties
Herpoel: 'Raar wat in Gent gebeurt'
Foto: © SC

Frédéric Herpoel hield zijn ploeg tegen Cercle Brugge met enkele goede reddingen in de match. De Bergendoelman blikt tevreden terug op het behaalde punt, maar stelt zich vragen over de gang van zaken bij zijn ex-club AA Gent.

“We behalen hier vandaag een goed punt”, begon Frédéric Herpoel zijn praatje. “We komen dichter bij ons objectief: het behoud. We kijken niet te veel naar de ploegen in onze buurt, niet naar onder, niet naar boven. We moeten gewoon naar onszelf kijken.”
 
Wat vond Herpoel van de match? “Het was een bijzondere match met twee ploegen die elk streden voor een ander objectief. Wij willen ons gewoon redden. Vraag mij niet waar ik ons zie eindigen. Op 10 mei om 21u45 willen wij minstens zestiende staan. We zullen er alles aan doen om in eerste te blijven.”
 
Sint-Truiden nadert wel tot op zes punten van Bergen. “Ik heb pas deze ochtend gehoord dat Gent verloren heeft tegen STVV. Daar begrijp ik niets van. In mijn tijd bij Gent heb ik nooit meegemaakt dat we 0 op 12 haalden. Ik stel mij daar vragen bij, maar goed, het zijn mijn zaken niet meer.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties