Leone: 'Redding te danken aan Cartier'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Leone: 'Redding te danken aan Cartier'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AEC Bergen blijft in de hoogste voetbalklasse nadat het zelf een punt pakte tegen Germinal Beerschot en concurrent STVV punten liet liggen op het veld van Anderlecht. Voorzitter Domenico Leone is dan ook een tevreden man.

"Wie had nog in deze stunt kunnen geloven nadat we een rampzalige heenronde hadden neergezet met amper tien punten", vraagt Bergen-preses Domenico Leone zich af in de krant Het Nieuwsblad. "Onze coach, Albert Cartier, heeft de groep naar zijn hand kunnen zetten en het feit dat we toch in de Jupiler League blijven is dan ook aan hem te danken", is Leone vol lof over de Fransman.

"We moeten nu verder werken met ons project. Eerst en vooral moeten we de samenwerking met Cartier verlengen, onze belangrijkste spelers behouden en de spelerskern versterken. We moeten ten allen prijze miskopen vermijden", gaat Leone verder. 

"Voorts moet deze club binnenkort over een totaal vernieuwd stadion beschikken. De helft van ons stadion is al gerenoveerd en de spelers beschikken al over schitterende accomodaties. Nu moeten we nog het onthaal van de toeschouwers verbeteren", besluit Leone.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties