Voorzitter RC Mechelen publiceert open brief

Voorzitter RC Mechelen publiceert open brief
Foto: © SC

Racing Mechelen leed vorig weekend een pijnlijke nederlaag op het veld van Wetteren. De gemoederen laaiden bij de Racing-supporters zo hoog op dat voorzitter Edmond Phlips een open brief aan de eigen aanhang richtte die hieronder is gepubliceerd.

Na de pijnlijke nederlaag in Wetteren hebben bepaalde Racing-supporters verschillende van onze spelers uitgescholden. Zelfs zijn er bijna schermutselingen geweest tussen eigen Racing-supporters. Vrienden, laat dit toch nooit gebeuren! De emoties liepen hoog op en als kroon op het werk publiceerde Het Laatste Nieuws een wel heel eenzijdig rioolartikel van een journalist die zichzelf Racing-supporter durft te noemen. Zulk artikel kan onze club missen als de pest.

Men lijkt snel te vergeten dat we een gans seizoen voetbalplezier hebben gehad met veel volk, zowel op Racing als op verplaatsing. Verknal dit toch niet op de laatste speeldagen: sluit de gelederen en zing en roep opbouwend onze ploeg vooruit. Ten slotte spelen we zeker in de eindronde: dit hebben we uiteindelijk te danken aan de spelers (klassement) en aan de inzet van onze bestuursleden Dirk, Thibault, Yves en oud-penningmeester Luc Lens, voor het behalen van de licentie.

Onze lijfspreuk is ‘WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG' en laat ons deze de komende weken meer dan ooit hanteren! Zulke supporters als jullie verdienen tweedeklasse-voetbal en daar gaan we allemaal onvoorwaardelijk verder voor werken!

Tot zondag,

Uw supporter-voorzitter

Edmond Phlips
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties