'Sexy' Cercle stelt nieuwe hoofdsponsor voor

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Sexy' Cercle stelt nieuwe hoofdsponsor voor
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft vrijdag een nieuwe hoofdsponsor voorgesteld. ADMB, een sociale dienstengroep, prijkt de komende twee jaar op de groen-zwarte shirts van de Brugse vereniging.

ADMB wil via Cercle Brugge meer naambekendheid verwerven in heel België. "Cercle is een vereniging met een positief imago", verklaart algemeen Karel Ghesquière zijn keuze voor groen-zwart. "Het kende een mooi seizoen overgoten met een saus van schitterende resultaten en Cercle is sexy geworden. Daar voel ik me goed bij."
 
Affiniteit
 
"We zijn blij dat we een Brugse sponsor kunnen voorstellen", was ook commercieel vertegenwoordiger Marc Tanghe opgetogen met de nieuwe partner. "Net als Roeselare en Zulte Waregem hebben we nu sponsor met affiniteit in de regio."
 
Het nieuwe huwelijk heeft alvast een goede start genomen. "Ze hebben hun lesje beter geleerd dan Vacansoleil vorig seizoen", lachte Glen De Boeck, "en wisten meteen dat er hier over een vereniging wordt gepraat."
 
20 jaar Vaillant
 
Naast de nieuwe hoofdsponsor zet Cercle ook de samenwerking met zijn andere partners verder. Vaillant heeft een akkoord tot 2010 en zal dan twintig jaar partner zijn van groen-zwart. "Uniek in het Belgische voetbal", klonk het trots bij Tanghe. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties