Blind keert terug bij Ajax

Kristof Blomme
| 0 reacties
Blind keert terug bij Ajax
Foto: © SC

Danny Blind keert terug naar oude liefde Ajax. Hij volgt er Martin van Geel op als technisch directeur. Die functie vervulde hij tot nu toe ook bij Sparta.

Ajax haalt Danny Blind terug bij de club. De Nederlander vertrekt bij Sparta Rotterdam om technisch directeur te worden bij de Amsterdamse club. Hij volgt er Martin van Geel op, die vertrok bij Ajax na de komst van Marco van Basten

Blind verlaat Sparta naar eigen zeggen met spijt in het hart, maar de aanbieding van Ajax kon hij niet weigeren. "Ajax en Sparta hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Toen ik bij Sparta voor vier jaar tekende was dat ook met de bedoeling om het uit te dienen", aldus Blind. "In het contract werden wel voorwaarden opgenomen, zodat ik naar Ajax kon vertrekken als die situatie zich voordeed. Deze aanbieding kon ik niet weigeren."

Ook Marco van Basten, de nieuwe hoofdtrainer van Ajax, toonde zich tevreden met de komst van Blind. "Er moest zo snel mogelijk iemand komen, want door het vertrek van Van Geel zouden veel zaken op mijn bord terechtgekomen zijn. Ik wil me op het eerste elftal kunnen focussen", reageerde van Basten. "Danny kent de ins en outs van dit wereldje en voegt kwaliteit toe aan ons team. Ik kijk uit naar deze samenwerking", besloot de huidige bondscoach van Oranje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties