Genk praat met Salou en ziet af van Malki

Philippe Crols
| 20 reacties
Genk praat met Salou en ziet af van Malki
Foto: © SC

Racing Genk wil zijn elftal voor volgend seizoen onder andere vooraan versterken. Sanharib Malki en Ibrahim Salou zijn de twee spelers die het meest recent aan de Limburgse club werden gelinkt.

Malki maakte tot op heden zestien doelpunten in de competitie voor Germinal Beerschot. Enkel Akpala van Charleroi doet beter. De Syrische Belg zorgde er met zijn goals wel voor dat Racing Genk belangstelling ging tonen. De Antwerpse regionale zender heeft echter laten weten dat Genk afziet van Malki. "De spits van Germinal Beerschot zou bij nader inzien toch niet de speler zijn die Genk zoekt", klonk het op ATV.

Van Ibrahim Salou zouden ze in Limburg iets meer overtuigd zijn. Met de aanvaller mag in ieder geval gepraat worden. Genk had daarvoor toestemming gevraagd aan de huidige werkgever van Salou, Club Brugge. Een klein probleem kan het lopende contract van de aanvaller zijn. De ex-speler van Zulte Waregem heeft namelijk nog een overeenkomst tot medio 2010.

Naast Genk zou ook Cercle Brugge interesse tonen. Salou zou daar moeten dienen als opvolger van De Sutter die mogelijk vertrekt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties