Eriksson en Benfica spreken met elkaar

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Eriksson en Benfica spreken met elkaar
Foto: © SC

Sven-Göran Eriksson zou wel eens de nieuwe trainer van Benfica Lissabon kunnen worden. De Zweed die nu nog manager is van Manchester City bevestigt de gesprekken tussen hem en de Portugese topclub.

Sven-Göran Eriksson ligt overhoop met Thaksin Sinawatra, de eigenaar van Manchester City. Volgens de Thaise voorzitter zou Eriksson niet voldoende gepresteerd hebben met het team. Voorlopig werd de Zweed nog niet ontslagen, maar zijn C4 bengelt wel al boven het City of Manchester Stadium.

Eriksson moet in Benfica de in maart opgestapte Spanjaard José Antonio Camacho opvolgen. Sinds het vertrek van de kleine oefenmeester zit Fernando Chalana op de bank als interim. Eriksson bevestigde nu in de krant The Guardian dat hij gesproken heeft met een delegatie van Benfica.

Mocht de Zweed instemmen met het aanbod van de Portugezen, dan is het al voor de derde keer in zijn carrière dat hij trainer wordt bij Benfica. Tussen 1982 en 1984 en tussen 1989 en 1992 was hij ook al coach van De Adelaars. Hij pakte met de hoofdstedelingen trouwens drie landstitels en één keer de Portugese beker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties