Ishiaku degradeert, Daems stijgt

Philippe Crols
| 1 reacties
Ishiaku degradeert, Daems stijgt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet zo goed met onze landgenoten in Duitse loondienst. Volgend seizoen zien we Manasseh Ishiaku alvast niet meer terug in de Bundesliga, tenzij hij een transfer kan afdwingen. HSV van Vadis en Kompany is ook slecht bezig.

HSV staat samen met nog drie andere ploegen op een gedeelde vierde plaats en dreigt straks dus nog naast Europees voetbal te grijpen. Tegen Cottbus werd er tijdens het weekend met 2-0 verloren. Vadis kon niet bepaald helpen, want hij zat niet in de wedstrijdkern. Vincent Kompany begon aan de wedstrijd, maar werd op het uur vervangen door Sorin. Toen stond het 1-0.

Peter van der Heyden speelde zoals gewoonlijk niet mee met Wolfsburg. Hij zag zijn team vanuit de tribune wel met 4-0 winnen van Stuttgart. Wolfsburg is een van de vier ploegen die op plaats vier staan.

Daniël van Buyten speelde met Bayern de hele wedstrijd op bezoek bij Duisburg. Onze landgenoot stond de hele wedstrijd tussen de lijnen en zag zijn team tot 0-3 uitlopen. Duisburg kwam nog terug tot 2-3, maar daar bleef het bij. Duisburg degradeert en daar was Manasseh Ishiaku bevoorrechte getuige van.

De ex-speler van Club zag vanop de bank dat zijn ploeg de degradatie niet kon ontlopen. Ishiaku kwam niet van de bank.

Volgend seizoen zullen we een nieuwe landgenoot in de Bundesliga verwelkomen. Filip Daems verzekerde zich onlangs met Borussia Mönchengladbach van promotie naar de eerste Bundesliga.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties