Carson boos op Benitez

Yves Dekoning
| 0 reacties
Carson boos op Benitez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Scott Carson terugkeert naar Liverpool FC wordt met de dag kleiner. De 22-jarige doelman is boos op zijn club.

Scott Carson werd dit seizoen gehuurd door Aston Villa. De Villains zijn tevreden over zijn prestaties en hebben een optie om hem aan te kopen. Liverpool zou echter tien miljoen pond vragen voor de Engelse international. Volgens Carson is dit bedrag belachelijk hoog.

Volgens Carson is het tijd om Liverpool te verlaten, maar hij vreest dat geen enkele club zoveel geld zal willen ophoesten. Liverpool betaalde Leeds in januari 2005 twee miljoen pond voor Carson. Volgens de keeper heeft de club dat al terugverdiend door hem uit te lenen. Hij hoopt dan ook dat zijn transferprijs zal dalen. 

Na twee jaar op rij als eerste keeper te hebben gespeeld, bij Charlton en Aston Villa, zal Carson geen vrede meer nemen met een plaatsje op de bank van Liverpool. Daarvoor is de jonge doelman te ambitieus. Hij beseft ook dat Rafael Benitez de voorkeur zal blijven geven aan Spaans international Pepe Reina. Carson hoopt dan ook dat Villa hem kan houden zodat hij met de Villains mee kan groeien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties