'Winst een must voor Antwerp'

Dirk Pieters
| 0 reacties
'Winst een must voor Antwerp'
Foto: © SC

Donderdagavond neemt Antwerp het opnieuw op tegen OH Leuven. Enkele dagen geleden namen beide ploegen het al tegen elkaar op. Toen won de ploeg van trainer Warren Joyce de tumultueuze wedstrijden met 1-2. Met tien tegen elf wist Luciano Olguin de Great Old alsnog de drie punten te schenken nadat OH Leuven een cadeau kreeg van scheidsrechter Breda. Vooral na de pauze was de thuisploeg heer en meester, maar het moest na drie speeldagen nog steeds met nul punten achter blijven.

Kan OH Leuven op de Bosuil dan toch eindelijk punten sprokkelen? Een gemakkelijke opdracht zal dat alvast niet worden. De ploeg van trainer Warren Joyce kan de punten maar al te goed gebruiken wil het nog over Tubeke wippen in de stand. Momenteel staat de Great Old drie punten achter en zondag staat de clash met Tubeke op het programma op de Bosuil. Het ziet er naar uit dat de twee volgende thuiswedstrijden van Antwerp voor een vol huis zullen plaatsvinden. Voor de wedstrijd tegen Leuven zijn er nog maar enkele plaatsen vrij en ook voor de topper van zondag vliegen de tickets buiten.

De Great Old kan donderdag geen beroep doen op de geschorsten Fränkel en Carratta. Beiden pakten hun tweede gele kaart in de eindronde. Roel Van Hemert, die rood kreeg tegen OH Leuven, is wel nog van de partij. Ook Pivajlevic is opnieuw fit en keert terug in de basis.

De vermoedelijke elf: Ristovic, Van Hemert, Elejiko, Addo, Trenson, Pivajlevic, Slovic, Gbarssin, Utaka, Olguin, Jelicic. Invallers: Wauthy, De Corte, Baert, Glouftsis, Kenmonge.

Bij Leuven nog enkele spelers die onzeker zijn voor de wedstrijd tegen de Great Old. Naast de langdurige gekwetsten Ruytinx (knie), Matton (enkel) en Mosia zijn nu ook Baghdad (enkel) een Haghedooren (dij) niet zeker van deelname.

De vermoedelijke elf: Ruttens; Odoi, Lahouse, De Winne, Vastmans; Schoonjans, Omonga, Francis, Schouterden; Bogno, Janssens. Invallers: Desomberg, Haghedooren, Serville, Ugo, Vervoort
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties