Standard ziet in Artur Jorge opvolger Preud'homme

Philippe Crols
| 0 reacties
Standard ziet in Artur Jorge opvolger Preud'homme
Foto: © SC

Standard heeft tot op heden nog altijd geen vervanger gevonden voor Michel Preud'homme, maar daar komt mogelijk snel verandering. De Franstalige krant La Dernière Heure weet namelijk dat de Luikenaars Artur Jorge op het oog hebben.

Na het vertrek van Preud'homme werd al gesuggereerd dat de nieuwe trainer wel eens uit de directe omgeving van Luciano D'Onofrio zou kunnen komen. Dat lijkt ook te zullen gebeuren, want volgens La Dernière Heure staan de Luikenaars dicht bij een akkoord met de Portugees Artur Jorge.

Artur Jorge zou voorlopig nog concurrentie krijgen van de 56-jarige Joël Muller. Hij was tot op heden nog technisch directeur van het Franse Metz, maar houdt het daar voor bekeken.

De Portugees Jorge begon zijn trainerscarrière in 1984 bij Porto. Met die club werd hij drie maal kampioen en won hij ook de Europa Cup. Ook bij het Franse Paris Saint-Germain zou hij later succesvol zijn. Verder stond de trainer ook aan het hoofd van de nationale ploeg van Zwitserland en Portugal en lag hij ook een tijdje bij CSKA Moskou onder contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties