Standard denkt aan keeperstrainer Vande Walle

Philippe Crols
| 3 reacties
Standard denkt aan keeperstrainer Vande Walle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft zich tot op heden nog altijd redelijk stil gehouden op de transfermarkt. Ook wat betreft de technische staf moeten er nog heel wat zaken worden ingevuld. Misschien komt Philippe Vande Walle wel naar Sclessin.

Philippe Vande Walle staat momenteel nog altijd onder contract bij Charleroi als keeperstrainer. Aan het einde van het seizoen 2006-2007 nam hij zelfs even over als hoofdtrainer van Jacky Mathijssen en hij deed dat met succes. Dit seizoen begon Charleroi echter slecht en dat kostte de ex-doelman zijn job als hoofdtrainer. Hij bleef dus wel in de technische staf bij Charleroi.

Voor volgend seizoen kan hij misschien naar Standard. De Luikenaars zijn na het vertrek van Michel Preud'homme, Stan van den Buijs en Manu Ferrera op zoek naar een nieuwe technische staf. Het is wel zo dat de huidige keeperstrainer Veloso nog steeds bij Standard zit. Zijn contract loopt wel af en hij liet onlangs al weten dat het bestuur nog niets had laten weten.

Vande Walle blijft in de Waalse pers rustig bij de speculaties. "Het is de tijd van vele geruchten. Ik lig voorlopig nog altijd onder contract bij Charleroi en heb nog niet met andere clubs gepraat, al heb ik wel de ambitie om hogerop te geraken. Drie jaar geleden heeft Standard wel eens gevraagd of ik Christian Piot wilde opvolgen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties