Van der Vaart: 'Extra jaar HSV geen ramp'

Nico Wieme
| 0 reacties
Van der Vaart: 'Extra jaar HSV geen ramp'
Foto: © SC

Rafael van der Vaart bereidt met Nederland het EK in de Alpenlanden voor. De middenvelder van Hamburg SV laat weten dat hij niet afkerig staat tegenover een verlengd verblijf bij zijn Duitse club.

Vorige zomer stond Rafael van der Vaart in het middelpunt van de transferbelangstelling. De Nederlander zou eerst dicht bij een overeenkomst met Juventus gestaan hebben. De transfer ging uiteindelijk niet door. Daarna poseerde hij met het shirt van Valencia, maar ook deze overgang liep spaak.
 
Momenteel concentreert Van der Vaart zich op het komende EK. Aan een mogelijke transfer denkt hij naar eigen zeggen nog niet. “Met een nieuwe club ben ik op dit moment niet zo bezig. Ik wil gewoon een goed EK spelen, dat is de prioriteit. De rest zie ik wel”, aldus Van der Vaart.
 
De HSV-spelverdeler zou het “geen ramp” vinden, mocht hij nog een jaartje in Duitsland moeten spelen. “Maar zoals bekend sta ik open voor een andere club. Op dit moment is er echter niets concreet”, zei de ex-Ajacied op het trainingskamp in Lausanne.
 
Nu heeft zich nog geen kandidaat aangediend. Van der Vaart ligt daar niet wakker van. “Het zou voor mij zeker geen ramp zijn nog een jaar te blijven. Maar mijn voorkeur is bekend. We wachten nog even af”, besluit hij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties