Vargas (Club Brugge) een held in Venezuela

Mathias Dumarey
| 32 reacties
Vargas (Club Brugge) een held in Venezuela
Foto: © SC

Bij Club Brugge zullen ze zich in de handen wrijven. Ronald Vargas was vorige week de absolute uitblinker in een vriendschappelijke partij tussen zijn land Venezuela en Brazilië. Hij was goed voor een goal en een assist.

Venezuela heeft vorige week geschiedenis geschreven door voor het eerst in zijn bestaansgeschiedenis een wedstrijd te winnen van het grote Brazilië. Venezuela was tot voor vijf jaar lang het lelijke eendje in de Comnebol-zone dat altijd laatste eindigde in de WK-kwalificatieseries, maar die tijd is voorgoed voorbij.

De grote man op het veld vorige week was Ronald Vargas, de nieuwe aanwinst van Club Brugge. Hij is na de wedstrijd uitgegroeid tot een ware held in zijn vaderland. "We durven wedden dat de mensen van Club Brugge de wedstrijd niet gezien zullen hebben. Ze zullen wel snel een video-opname van die match willen bekijken om de 'glansprestatie' van hun nieuwe speler te kunnen zien", klinkt het in de Venezolaanse pers.

"Als Vargas zijn kans krijgt, twijfelt hij niet. De 21-jarige knaap die ontegensprekelijk gegrepen", zegt men verder nog in Latijns-Amerika. Eén ding is zeker: als Vargas bij Club Brugge het niveau haalt van de wedstrijd tegen Brazilië, hebben ze in het Jan Breydelstadion puur goud in handen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties