Malki vraagt extra vakantie, maar krijgt die niet

De Nijs Michael
| 0 reacties
Malki vraagt extra vakantie, maar krijgt die niet
Foto: © SC

De meeste spelers uit de Jupiler League genieten momenteel van een verdiende vakantie, dat is echter niet zo voor Sanharib Malki. De Syrische international is momenteel actief met zijn land, de aanvaller zou dan ook graag extra vakantie willen.

"We spelen op 22 juni nog een interland in Dubaï, terwijl ze op 16 juni al weer beginnen te trainen bij GB. Ik ga wel wat extra vakantie vragen aan de trainer. Ik heb nog geen dag vrij gehad. Ik trok meteen na de competitie op stage met de jonge Duivels en daarna direct naar Syrië", vertelt de international.

Germinal Beerschot is echter niet van plan om Malki extra rust te gunnen, al zal de spits op 5 juli wellicht wel match in de Intertoto mogen laten vallen. "Malki zal pas de week voordien bij de groep aansluiten. Dan lijkt het me logisch dat hij een ander schema krijgt. Extra vakantie krijgt hij niet. Hij heeft tussendoor al twee weken kunnen rusten", aldus trainer Van Veldhoven

Toch zal de club rekening houden met het voorbije interlandprogramma van de international: "Uiteraard vergalopperen we hem niet en afhankelijk van zijn speeltijd bij Syrië geven we hem voldoende recuperatie", deelt de trainer nog mee.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties