Navarro tekent bij Sevilla

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Navarro tekent bij Sevilla
Foto: © SC

Fernando Navarro debuteert vanavond in de Spaanse nationale ploeg, maar ondertussen raakte bekend dat de voormalige verdediger van FC Barcelona volgend seizoen speelt bij FC Sevilla.

FC Sevilla maakte vandaag op zijn website bekend dat Fernando Navarro de overstap maakt van Real Mallorca naar de Andalusische club. Vandaag maakt de Catalaanse verdediger zijn debuut voor Spanje in de wedstrijd tegen Griekenland. 

De 25-jarige Navarro debuteerde in het seizoen 2002/3 bij FC Barcelona onder Louis Van Gaal. Aan de linkerkant leek hij uit te groeien tot een vaste waarde tot een blessure roet in het eten gooide die hem een jaar aan de kant hield. Sindsdien haalde hij niet meer het niveau van zijn maidenseizoen.

De afgelopen drie seizoenen speelde Navarro voor Real Mallorca en daar groeide hij weer uit tot één van de bepalende spelers. In totaal speelde hij 106 wedstrijden voor het team uit Palma de Mallorca. Sevilla betaalt zo'n vijf miljoen euro voor de linksachter waarvan de helft naar FC Barcelona gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties