Portsmouth wil Shaun Wright-Phillips

Philippe Crols
| 0 reacties
Portsmouth wil Shaun Wright-Phillips
Foto: © SC

In Engeland is Portsmouth nog altijd op zoek naar aanvallende versterkingen. De naam van Peter Crouch viel al. Nu is ook Shaun Wright-Phillips toegevoegd aan het verlangslijstje van Pompey.

Portsmouth eindigde vorig seizoen op de achtste plaats, maar het won bovenal ook de FA Cup. Het mag volgend seizoen Europa in en dus is er nog wel wat aanvallend geweld welkom.

Shaun Wright-Phillips zou alvast in het plaatje van Pompey passen. De snelle vleugelspits mag bij Chelsea vertrekken volgens The Independent en zou gevolgd worden door Portsmouth. Bovendien heeft de speler ook al internationale ervaring, want hij speelde Europees met Chelsea en kwam ook al een aantal keer uit voor de Engelse nationale ploeg.

Wright-Phillips speelde van 1999 tot 2005 voor Manchester City. Bij die club brak hij helemaal door. Roman Abramovich, de rijke man van Chelsea, had dat ook opgemerkt en kocht hem voor heel wat miljoenen weg. Bij Chelsea kon hij zich echter nooit doorzetten, ook al omdat José Mourinho niet de grootste fan was van de speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties