Er valt veel nieuws te rapen in Bergen

K M
| 2 reacties
Er valt veel nieuws te rapen in Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen lijkt dezer dagen the place to be voor journalisten. Ook vrijdag valt er heel wat nieuws te rapen bij de Waalse eersteklasser.

Donderdag kondigde Voetbalkrant.com nog aan dat Cédric Collet in de interesse staat van Bergen en vrijdag rolde het nieuws binnen dat de Fransman een mondeling akkoord met de club heeft bereikt. Zijn transfer zou in één van de komende uren officieel bekend gemaakt moeten worden.

Donderdag hervatte Bergen ook de trainingen. Mustapha Jarju was daar echter niet bij. De Gambiaan heeft extra vakantie gekregen tot 30 juni wegens interlandverplichtingen. Ook Daré Nibombe was niet aanwezig en dat was niet gepland. De Togolese verdediger lijkt spoorloos te zijn. Veel zal te maken hebben met het feit dat hij overhoop ligt met Bergen. Het bestuur lichtte immers éénzijdig de optie in zijn contract en daar is Nibombe niet mee akkoord.

Daarnaast worden nog twee spelers van de kern aan een andere ploeg gelinkt. Zo zou Adriano Duarte (foto) in de belangstelling staan van AA Gent en meer bepaald van Michel Preud'homme. Niet vreemd wetende dat de centrale verdediger ook in de interesse van Standard stond toen Preud'homme er nog coach was. Duarte is er net als Nibombe tevens niet mee akkoord dat Bergen éénzijdig de optie in zijn contract lichtte. Ook Hocine Ragued zou de ploeg nog kunnen verlaten. De middenvelder staat in de interesse van Chievo Verona en enkele Turkse ploegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties