12de man PSV wint Fanclubtornooi Lommel 2008

Niels Hendriks
| 2 reacties
12de man PSV wint Fanclubtornooi Lommel 2008
Foto: © SC

Afgelopen weekend ging de zevende editie van het ‘Fanclubtornooi Lommel’ door. Twaalfde Man PSV toonde zich de sterkste van de 24 deelnemende fanclubs en won het tornooi. Ook Voetbalkrant.Com was opnieuw van de partij.

Naast de gewone voetbalwedstrijden werd er ook een penaltycup, Bull-riding, een quiz, een barbecue en een fanclubparty georganiseerd. Nadat het vorig jaar in de finale sneuvelde was Twaalfde Man PSV dit seizoen wel succesvol. Naast de tornooiwinst ging Twaalfde Man PSV ook lopen met de penaltycup. De sfeerbeker was net zoals vorig jaar voor de supporters van Eendracht Aalst. Op zaterdagvoormiddag na werd het tornooi trouwens net zoals de vorige jaren afgewerkt onder een stralende zomerzon.
 


Onze eigen ploeg van Voetbalkrant.Com die ondertussen tot de vaste deelnemers behoord eindigde op een tiende plaats. Onze prestaties van vorig, toen we zesde eindigde, konden dus jammer genoeg niet herhaald worden. De volledige resultaten en foto's kunnen bekeken worden op www.fanclubtornooilommel.be.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties