Meira wil het Stuttgart-schip verlaten

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Meira wil het Stuttgart-schip verlaten
Foto: © SC

Fernando Meira wil na zes en een half jaar trouwe dienst bij VfB Stuttgart andere lucht opsnuiven. Naar verluidt zouden Juventus Turijn en FC Liverpool interesse tonen voor de 30-jarige Portugees.

Fernando Meira heeft nog een verbintenis voor twee jaar bij die Schwaben. Vorige zomer zouden de Duitse club en Meira al tot een overeenkomst gekomen zijn dat de Stuttgart Meira niets in de weg zou leggen bij een eventuele transfer als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. 

De 52-voudig international die niet veel speelde op het afgelopen EK in Zwitserland en Oostenrijk kan rekenen op de interesse van Juventus Turijn en FC Liverpool. Stuttgart heeft zich alvast al willen wapenen voor een vertrek van de Portugees en trekt aan de mouw van de Duitse international Arne Friedrich die nu nog voor Hertha BSC speelt. Friedrich heeft trouwens wel oren naar een overgang naar Stuttgart.

Roger Wittman, de zaakwaarnemer van Meira, is alvast duidelijk in de Stuttgarter Zeitung. "Het zegt genoeg dat clubs als Juventus en Liverpool al geïnformeerd hebben. Van zodra Meira op de transferlijst staat, zal alles heel snel verlopen. Voor een speler met zijn kwaliteiten is er altijd veel interesse", besluit Wittman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties