Blatter moeit zich met Ronaldo-transfersoap

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Blatter moeit zich met Ronaldo-transfersoap
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FIFA-voorzitter Sepp Blatter is zich aan het moeien met een mogelijke transfer van de Portugees Cristiano Ronaldo van Manchester United naar Real Madrid. "Als die jongen wil vertrekken, gun hem dan zijn transfer", zei de Zwitser.

Sepp Blatter vindt dat Manchester United Cristiano Ronaldo zijn droomtransfer naar Real Madrid moet gunnen. De Engelsen willen van geen vertrek weten en hadden zelfs een klacht ingediend bij de wereldvoetbalbond FIFA omdat Real Madrid zonder toestemming zich gemeld zou hebben bij de Portugese dribbelaar. De FIFA vond echter geen bewijsmateriaal en seponeerde de zaak.

"Het is belangrijk dat we de belangen van de spelers beschermen. Als een speler graag naar een andere club wil, moet er geprobeerd worden om een oplossing te vinden. Niemand heeft er iets aan als iemand tegen zijn zin ergens moet blijven. Ik vind dat een speler weg moet kunnen als hij dat graag wil", besluit Blatter op Sky News.

Het ziet er niet naar uit dat Cristiano Ronaldo tijdens deze transferperiode naar Real Madrid zal verhuizen. Manchester United blijft zich carrément verzetten tegen een overgang en het is niet geweten of de Engelsen de uitspraken van Blatter zullen appreciëren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties