Chatelle: 'De concurrentie schrikt me niet af'

Chatelle: 'De concurrentie schrikt me niet af'
Foto: © SC

Voor Anderlecht start het seizoen iets vroeger dan voor de meeste andere eersteklassers, de Brusselaars moeten op 30 juli namelijk al aan de bak in de tweede voorronde van de Champions League. Thomas Chatelle is in ieder geval klaar voor de strijd.

"Ik kom fit aan de start. Ik ontbreek nog wat wedstrijdritme, maar  mijn invalbeurt tegen Litex Lovech heeft me gerustgesteld", vertelt Chatelle. Toch zal Chatelle moeten vechten voor zijn plaats, want ook Legear en Vlcek spelen graag op rechts. "Legear en Vlcek komen op rechts tot hun hoogste rendement, maar die concurrentie schrikt me niet af", klinkt het vastberaden bij de speler van paars-wit.

Anderlecht haalde deze zomer heel wat nieuwe spelers in huis, vooral Kanu maakte indruk op Chatelle. "Kanu heeft potentieel. Goeie trap, technisch onderlegd, goed kopspel en balvast. Alleen mogen we hem niet verbranden", waarschuwt de oud-speler van Genk. Over Suarez heeft Chatelle dan weer zijn twijfels: "Suarez krijgt het moeilijker: door hem af te schilderen als een wonderkind, krijgt hij veel druk opgelegd", weet Chatelle.

Intussen is ook Frutos opnieuw fit bij Anderlecht en dat is uiteraard een goede zaak, maar paars-wit mag niet afhangen van de Argentijnse aanvaller volgens Chatelle: "De terugkeer van Frutos is een goede zaak, maar Anderlecht mag niet afhankelijk zijn van één speler. Nico is héél belangrijk voor de groep, maar Anderlecht is méér dan Frutos alleen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties