Bremen heeft weinig overschot

Philippe Crols

Werder Bremen heeft zondagavond een oefenwedstrijd tot een goed eind gebracht. Veel overschot had de Duitse eersteklasser evenwel niet tegen Kickers Emden.

Werder Bremen nam het zondag op in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Kickers Emden. Dat is een club die in de Duitse Regionalliga speelt. De ploeg uit Emden nam verrassend genoeg het eerste doelpunt voor zijn rekening. Na nog geen tien minuten zette Neitzel zijn team op voorsprong.

Werder ging met die achterstand de rust in, maar nadien kon de situatie toch nog worden omgebogen. Het was de Oostenrijkse international Harnik die op het uur de eindstand op het bord had geschoten.

Na 51 minuten maakte hij de gelijkmaker om enkele minuten later ook de 2-1 te scoren.