Dortmund wint van Paderborn

Philippe Crols

Net als Werder Bremen heeft ook Borussia Dortmund op zondag een oefenpot gespeeld. En net als hun collega's uit Bremen won Borussia Dortmund met 1-2.

Borussia Dortmund heeft net als Werder Bremen zondag dus met 1-2 gewonnen. De Duitse eersteklasser was sterker dan derdeklasser Paderborn. Na een helft stond Dortmund op een dubbele voorsprong.

Tien minuten voor rust had sluipschutter Petric de score geopend namens Dortmund. Net voor het laatste fluitsignaal in de eerste helft verdubbelde Klimowicz de score.

Dortmund zou de wedstrijd uiteindelijk winnen, maar kende in de slotfase toch nog problemen. Guvenisik maakte er vanop de stip nog 1-2 van, maar verder kwam Paderborn niet meer.

Borussia Dortmund heeft net als Werder Bremen zondag met 1-2 gewonnen. De Duitse eersteklasser was sterken dan derdeklasser Paderborn. Na een helft stond Dortmund op een dubbele voorsprong.