Salou voor twee jaar naar MSV Duisburg

Nico Wieme
| 42 reacties
Salou voor twee jaar naar MSV Duisburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahim Salou verlaat Club Brugge en heeft bij MSV Duisburg een contract tot medio 2010 getekend. De Ghanese Belg moet bij de Duitse tweedeklasser de opvolger worden van Claudiu Niculescu.

Het nieuws hing al een tijd in de lucht, maar pas in de loop van donderdagvoormiddag maakte MSV Duisburg officieel bekend dat Ibrahim Salou haar dertiende nieuwkomer wordt. 

De ex-Club Bruggespits moest wachten op het vertrek van Claudiu Niculescu vooraleer hij zijn handtekening mocht zetten. Woensdag ondertekende de Roemeen een overeenkomst bij Omonia Nicosia, wat dan weer de weg vrijmaakte voor de transfer van Salou.
 
Salou wordt door MSV Duisburg omschreven als een echte “stormram”. Met de komst van de ex-speler van onder andere Zulte Waregem en Club Brugge stopt de transfermolen in Duisburg.
 
“Salou is een robuuste aanvaller die tot zijn recht komt in het zestienmetergebied”, beschrijft MSV-sportdirecteur Bruno Huebner zijn nieuwe spits. “Hij heeft ook kwaliteiten als targetman en is door zijn grootte enorm kopbalsterk.” Salou tekende bij de Duitse club een contract voor twee jaar. Het toeval wil dat hij zondag aanstaande aan zijn nieuwe fans wordt voorgesteld in een oefenduel tegen ... Club Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties