Schotte: 'Cercle moet niet arrogant worden'

Nico Wieme
| 0 reacties
Schotte: 'Cercle moet niet arrogant worden'
Foto: © SC

Cercle Brugge eindigde vorig seizoen op een zeer verdienstelijke vierde plaats. De vraag die op ieders lippen brandt, is of de groen-zwarte vereniging die prestatie kan evenaren. Voorzitter Frans Schotte gelooft er rotsvast in.

Cercle Brugge staat voor zijn seizoen van de waarheid. Preses Frans Schotte (foto midden) kijkt de nieuwe jaargang hoopvol tegemoet, maar wil vermijden dat zijn vereniging naast haar schoenen gaat lopen.
 
“In tegenstelling tot wat kenners voorspelden, hebben we de sterkhouders kunnen houden”, aldus de eigenaar van de Standaard Boekhandel. “De sfeer in de groep was vorig jaar al bijzonder goed. Zowel sportief als financieel zorgde dat voor een onverhoopt succes.”
 
Schotte bevestigde aan de redactie van Sporza zijn ambities. “De spelers weten dat ze nog kunnen groeien. Met Thomas Buffel erbij zetten we onze ambities kracht bij. Als vereniging willen we groeien. Wat onze ambitie is? De linkerkolom, liefst zo hoog mogelijk. We willen bevestigen.”
 
Cercle is in het tussenseizoen zeker zijn (financiële) boekje niet te buiten gegaan. “Het geld is nog niet op, want wij voeren een zuinig beleid. Maar voor dit seizoen zijn we rond, denk ik. Al heb ik soms de vrees dat we onszelf voorbij lopen. We moeten stilletjes omhoog en niet arrogant worden”, beëindigde Schotte zijn praatje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties