Briand blijft topprioriteit voor PSG

Briand blijft topprioriteit voor PSG
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren konden we u melden dat Paris Saint-Germain een bod heeft uitgebracht op Mateja Kezman van Fenerbahçe, maar toch is Kezman niet de hoofdprioriteit voor de Fransen. Die eer valt Jimmy Briand te beurt.

Briand staat al enkele weken nadrukkelijk in de belangstelling van Paris Saint-Germain, maar de Franse hoofdstedelingen stootten al meermaals op een 'njet' van Stade Rennes. De reeksgenoot van PSG is namelijk niet van plan om het toptalent zonder slag of stoot af te staan. Bijgevolg deed PSG dus een bod op Kezman, maar ook bij Fenerbahçe stuitten de hoofdstedelingen op een 'neen'. 

PSG-manager Charles Villeneuve werd op de Franse televisie dan ook danig op de rooster gelegd. De sterke man van de club uit Parijs benadrukte dat niet Kezman, maar weldegelijk Briand de topprioriteit is voor PSG. "Hij is nog altijd dé topprioriteit op transfergebied", aldus Villeneuve. Daarnaast liet de manager van PSG ook weten dat er nog een andere speler uit de Ligue 1 op belangstelling vanuit Parijs kan rekenen, maar Villeneuve gaf de naam van de speler niet vrij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties