Fellaini speelt mee tegen Liverpool

Philippe Crols
| 22 reacties
Fellaini speelt mee tegen Liverpool
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard neemt het in de derde en laatste voorronde van de Champions League op tegen Liverpool. Dat wordt een loodzware wedstrijd en dus willen de Rouches met de sterkst mogelijke formatie aan kunnen treden. Marouane Fellaini hoort daar uiteraard bij.

De robuuste middenvelder van Standard is echter ook geselecteerd voor de Olympische ploeg die in Peking zal spelen. Marouane Fellaini zal tegen Liverpool echter gewoon van de partij zijn. Dat laat Standard weten op de website van de club. Daar staat het volgende te lezen:

In perfect overleg met de Belgische Federatie, zal Marouane Fellaini de toestemming krijgen om Shenyang te verlaten na de eerste kwalificatiewedstrijd tegen Brazilië. Hierdoor kan de middenvelder aantreden in de voorronde van de Champions League met Standard. De kwaliteit van onze tegenstander is van die mate dat zijn terugkeer voor 9 augustus een evidentie was.

Standard de Liège wenst de KBVB, en meer bepaald zijn voorzitter, van harte te bedanken voor zijn bereidwillige medewerking door een evenwicht te zoeken tussen beide sportieve belangen.


Landry Mulemo, die andere speler van Standard in de Olympische selectie, blijft dan weer wel gewoon in Peking.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties