Club wil tegenstanders nieuw stadion bannen

Anthony Van der Planken
| 92 reacties
Club wil tegenstanders nieuw stadion bannen
Foto: © SC

Enkele gemeenteraadsleden van Brugge zijn boos. Ze kregen immers geen gratis abonnement voor de wedstrijden van Club Brugge dit seizoen omdat ze tegen Clubs stadionplannen zijn.

Club Brugge liet de gemeenteraadsleden van CD&V en Groen! deze week weten dat ze niet moeten rekenen op een gratis abonnement voor Clubs wedstrijden dit seizoen. Normaal gezien krijgt elk gemeenteraadslid een abonnement cadeau, maar daar komt nu dus verandering in. Enkel zij die voor het nieuwe stadion stemden, mogen gratis binnen.

"Dit is onvoorstelbaar zielig van Club", vindt CD&V-gemeenteraadslid Paul Jonckheere. "Ik versta niet dat verstandige mensen zulke domme en kinderachtige dingen kunnen doen."

Club Brugge laat weten dat veel gemeenteraadsleden vorig seizoen niet eens kwamen opdagen, ook al hadden ze een gratis abonnement. "We hebben vorig jaar vastgesteld dat een aantal zitjes van politici het hele seizoen onbezet bleven. En dat terwijl we overstelpt worden met aanvragen voor abonnementen. Waarom zouden we die plaatsen dus laten aan politici die ons toch niet gunstig gezind zijn? Bovendien kunnen zij die geen abonnement krijgen, altijd schriftelijk een ticket aanvragen voor één wedstrijd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties