Club zwaar onderuit in Griekenland

De Nijs Michael
| 87 reacties

Vanavond stond slechts één oefenpartij met een eersteklasser op het programma. Club Brugge ging op bezoek bij Aris Saloniki. De West-Vlamingen gingen zwaar de boot in, het werd 4-0.

Club Brugge begon zwak aan de partij en werd daarvoor al in de derde minuut afgestraft, Regueiro zette de 1-0 op het bord. Club had amper afgetrapt of de bal kon opnieuw uit het West-Vlaamse net gevist worden. Deze keer was het Koke die kon scoren. Aris Saloniki toonde zich veel beter dan Club en vlak voor rust bekroonden de Grieken dat met een 3-0 voorsprong, het was wederom Koke die de Brugse kwelduivel was.

Ook na rust kon Club Brugge geen vuist maken. De kansen bleven voor de Grieken en Club kon daar werkelijk niets tegenover stellen. Ook de ingevallen Jeffrey, Sonck en Akpala konden de bakens niet verzetten. Vlak voor tijd kwam Club via Clement dan toch tot scoren, jammer genoeg voor de Bruggeling aan de verkeerde kant van het veld: 4-0. Brugge zag nog een doelpunt afgekeurd worden voor buitenspel, maar op de nederlaag valt niets af te dingen. De nummer drie uit de voorbije Jupiler League was echt nergens vanavond.

Doelpunten: 3' Regueiro 1-0, 5' en 40' Koke 20 en 3-0, 86' Clement 4-0 (own)