Bouchouari: 'In tweede geen betere club dan Antwerp'

Philippe Crols
| 0 reacties
Bouchouari: 'In tweede geen betere club dan Antwerp'
Foto: © SC

Hakim Bouchouari tekende gisteren een contract bij Antwerp en is meteen de nieuwste aanwinst van de oudste club van het land. De aanvaller hoopt zijn carrière opnieuw te kunnen lanceren op de Bosuil.

Bouchouari kende het afgelopen seizoen een moeilijk jaar. De aanvaller was vaak geblesseerd en kreeg ook nog eens te horen dat zijn vader kanker had. Op de Bosuil wil hij opnieuw aanknopen met een goede periode. "Ik ben gebrand op revanche en ben blij dat Antwerp me deze kans geeft. Ik kan nog wel voetballen hoor, dat verleer je niet", aldus de aanvaller tegenover Gazet van Antwerpen.

De speler heeft ook al wat eersteklasse-ervaring, want in het verleden kwam hij onder andere uit voor Lokeren, Standard en Brussels. Bij Antwerp hoopt hij zo hoog mogelijk te eindigen. "Er is in tweede klasse geen betere club dan Antwerp, het is heel ambitieus. Ikzelf hoop binnen drie weken helemaal klaar te zijn en een rol van betekenis te kunnen spelen."

Bouchouari kostte Antwerp trouwens geen enkele euro. Met Sint Niklaas had hij de afspraak gemaakt dat hij na zes maanden vrij kon vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties