Hamburg wint ook zonder Komnay

Philippe Crols
| 1 reacties

Hamburger SV heeft zich niet laten verrassen in de eerste ronde van het Duitse bekertornooi. De club van onze langenoten Kompany en Vadis won met 1-3 tegen Ingolstadt. Ook Hannover 96 wist zich te plaatsen.

Hamburg heeft het moeilijk tegen tweedeklasser
Hamburg nem het op tegen tweedeklasser Ingolstadt, maar de volgende ronde was niet zo gemakkelijk te bereiken. Na een halfuur spelen kopte Demir de thuisploeg namelijk op voorsprong. Martin Jol moest tijdens de rust orde op zaken stellen en dat rendeerde blijkbaar. In de tweede periode scoorde Olic binnen de tien minuten twee maal. Het bleef wel spannend tot helemaal op het einde. Pas in de slotminuten maakte Guerrero er nog 1-3 van. Neundorf werd bij de thuisploeg nog uitgesloten.

Hannover wint met forfaitcijfers
Hannover ging zaterdag op bezoek bij vierdeklasser Hellescher en kende weinig of geen problemen, al werd het verschil vooral in de twee periode gemaakt. Schlaudraff was de enige die er voor rust in slaagde een goal te maken. Na de pauze ging het iets vlotter. Goals van Balitsch, Hanke en Bruggink (2x) zorgden voor de 0-5-eindstand.