Anderlecht heeft lijstje met mogelijke vertrekkers klaar

Mathias Dumarey
| 75 reacties
Anderlecht heeft lijstje met mogelijke vertrekkers klaar

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Volgens de Waalse krant La Dernière Heure hebben ze bij Anderlecht het lijstje van kandidaat-vertrekkers klaar. RSC Anderlecht moet verkopen na de roemloze uitschakeling in de tweede CL-voorronde tegen het Wit-Russische BATE Borisov.

Drie spelers mogen de club verlaten als er een goed bod op tafel komt. Het zijn reservedoelman Silvio Proto, de Hongaarse centrale verdediger Roland Juhasz en de Argentijnse middenvelder Lucas Biglia. Anderlecht wil graag Nicolas Pareja, momenteel met Argentinië actief op de Olympische Spelen in Beijing, houden. Voor Biglia kan Boubacar Saré de vervanger worden.

Er mogen nog drie spelers vertrekken, voor een behoorlijk bedrag, en dat zijn de Tsjechische middenvelder en international Jan Polak, de Marokkaanse flankaanvaller en grootverdiener Mbark Boussoufa en de Poolse hardleerse rechterverdediger Marcin Wasilewski

Boussoufa wil evenwel van geen vertrek weten. "Ik heb de voorbije dagen goed nagedacht. Ik wil niet vertrekken. Het is niet omdat je twee stormachtige weken achter de rug hebt, dat je overhaaste beslissingen moet gaan nemen. Als ik echt veel geld wilde verdienen, dan zou ik wel naar Qatar en Dubai zijn gegaan, maar daar voetballen interesseert me niet. Ik heb hier niet voor niets bijgetekend", besluit Boussoufa.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties