Onenigheden na OHL – STVV

T. Coremans
| 10 reacties
Onenigheden na OHL – STVV
Foto: © SC

Na de eerste competitiewedstrijd van OH Leuven is het rond het stadion tot onenigheden gekomen. Enkele Leuvense supporters namen een STVV-fan te grazen aan de Naamsepoort.


De nederlaag van thuisploeg OH Leuven heeft voor diverse meningen gezorgd. Vele supporters waren het niet eens met de beslissingen van de scheidsrechter. Sint-Truiden won de wedstrijd vrij makkelijk. Na het laatste fluitsignaal wachtten herrieschoppers de scheidsrechter op. De man werd langs een alternatieve weg het stadion uitgeloodst.

De thuisaanhang bekoelde de woede dan maar op enkele voorbijgaande STVV-supporters. Aan de Naamsepoort kreeg een bezoekende fan een vuistslag toegediend. Een groep agenten, die even verder de wacht had opgeslagen, kwam tussenbeide. Daarbij kreeg een agent enkele klappen toegediend. De man werd gewond aan de knie en zal enkele dagen werkonbekwaam zijn.

De Leuvense politie pakte maar twee herrieschoppers op en die werden ter beschikking van het parket gesteld. Diezelfde avond kende de politie nog eens zeven processen-verbaal toe voor inbreuken op de voetbalwet. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties