Temse aan de eer bij Kruibeke

Gentil Dossche
| 0 reacties
Temse aan de eer bij Kruibeke
Foto: © SC

Bij Temse bleven een aantal basisspelers in het begin aan de kant en bij de thuisploeg maakten Pascal Vercauteren en Tom De Wolf voor het eerst hun opwachting. Voor beide teams was het dan ook enigszins zoeken naar de juiste cohesie.

Kruibeke schoot het snelst uit de startblokken en Bart De Brouwer moest attent zijn op een kopbal van Pascal Vercauteren (3’). Aan de overzijde wrong Christof Maes zich door het centrum van de thuisverdediging en Jurgen De Maayer was kansloos (6’). De bezoekende vreugde was slechts van korte duur. Sluitstuk De Brouwer liet een pegel van Mario Verbraeken door de armen glippen en de bordjes stonden gelijk (8’). De thuisploeg nam nu het initiatief en Ward Vertonghen nam de bezoekende portier op de korrel (15’). Tim Vierbergen schilderde een voorzet op het hoofd van Vertonghen maar opnieuw was De Brouwer paraat (22’). Toen Vertonghen een vlam van Verbraeken overnam was het dan toch raak, of niet? Johan Segers duwde de bal nog over de lijn maar stond wel offside (31’). Weg voorsprong en zoals vaker krijg je dan het deksel op de neus. Ricky Coertjens nam de thuisverdediging in snelheid, bediende perfect Christof Maes en die aarzelde niet (36’). Bijna lukte Maes een zuivere hattrick maar zijn knal net voor de rust spatte uiteen op de doelpaal.
 
Trainer Van de Ven bracht een paar topspelers in en dat liet zich gevoelen. Gelukkig voor de thuisploeg had doelman De Maayer een supersave in huis op een knal van Michael Michels (48’). Seconden later vloog een voorzetschot van Sammy Van den Bossche rakelings naast. Temse had nu de bovenhand en Coertjens kopte over (52’). Malik Labied verraste bijna de thuisportier met een voorzetschot (54’) en miste nadien de goede hoogte (58’). Kruibeke reageerde en de opdrijvende Olivier De Vlieger stuitte op De Brouwer (61’). Op een kanonbal van Verbraeken leek de bezoekende portier geklopt maar via een verdedigend been verdween de bal alsnog in hoekschop (68’). In de slotfase kopte Segers een hoekschop rakelings over.
 
KJV Kruibeke: Jurgen De Maayer, Mario Verbraeken, Davy Van Moortel, Johan Segers, Pascal Vercauteren (46’ Olivier De Vlieger), Tim Vierbergen (60’ Glenn Verhulst), Ward Vertonghen (60’ Nouredinne Hamouch), Pieter Van de Manacker (46’ Ladi Kuye), Bjorn Mallentjer (73’ Kevin Piessens), Tom De Wolf (46’ Pieter Mussely), Didier Lenjou
 
KSV Temse: Bart De Brouwer, Kjell Tollenaars (46’ Geert De Wilde), Christof Maes (46’ Sammy Van den Bossche), Thomas De Clercq (46’ Michael Michels), Tim De Bondt, Talik Hammouti (46’ Matti Van den Nieuwenbriel), Malik Labied, Thijs De Langhe, Walter De Brabander, Mounir Hammouti, Ricky Coertjens
 
Doelpunten: 6’ Christof Maes 0-1; 8’ Mario Verbraeken 1-1; 36’ Christof Maes 1-2
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties