BvO: Kruibeke verplettert Sint-Pauwels

Gentil Dossche
| 0 reacties
BvO: Kruibeke verplettert Sint-Pauwels
Foto: © SC

Met een collectief gave prestatie was Jong Vlaanderen duidelijk te sterk voor Sint-Pauwels. Nog voor het eerste kwartier was afgewerkt lagen de bezoekers in de touwen. De zege van Kruibeke kwam niet meer in gevaar.

De thuisploeg trok onmiddellijk van leer en Olivier De Vlieger werd diepgestuurd. Ruben Van Stappen mocht zich meteen omdraaien (3’). De jonge bezoekende portier kon zich onderscheiden op een schot van Ladi Kuye (8’). Aan de overzijde kopte Roeland Martens een hoekschop staalhard over (11’). Ward Vertonghen kopte een voorzet van Kuye rakelings naast (12’). Stefan Saey nam Jurgen De Maayer op de korrel uit de tweede lijn maar de thuisdoelman plooide niet (12’). Johan Segers zette een snelle collectieve aanval op, Vertonghen bediende Olivier De Vlieger en Sint-Pauwels lag op het canvas (14’). Kruibeke liet de bezoekers nu alle kleuren van de regenboog zien. Van Stappen had een knappe save in huis op een loeier van Mario Verbraeken (19’). De Vlieger had een zuivere hattrick aan de voet maar lobde een voorzet van Vertonghen over (22’). Tim Vierbergen zocht het hoofd van Vertonghen maar Van Stappen kon nog net ingrijpen (22’). Kruibeke nam wat gas terug en De Maayer had een voetreflex nodig op een schot van Angelo Jacobs (31’). Bij de daaropvolgende hoekschop kon Vierbergen de knal van Jacobs van de lijn vegen. Toen Bjorn Mallentjer een afvallende hoekschop over de verdediging kopte aarzelde Van Stappen en Ward Vertonghen nam hem te grazen (38’). Net voor de koffie had de bezoekende goalie een knappe save in huis om een collectieve aanval over Vertonghen, Vierbergen en De Vlieger af te stoppen.
 
Kruibeke bleef het hoogste woord voeren en toen Ladi Kuye met een magistrale stiftbal Olivier De Vlieger bereikte zette deze enig mooi de touwen bol (52’). De concentratie verdween enigszins bij de thuisploeg en Mallentjer kon nog net een schot van Stefan Saey wegwerken (61’). Even later was het dan toch prijs. Peter Quintelier speelde Tom Garrevoet vrij en die liet de kans niet liggen (64’). Echte hoop konden de bezoekers hieruit niet putten. Amper een minuutje later verlengde Olivier De Vlieger een vrije trap van Johan Segers aan de eerste paal, meteen zijn 4de van de dag. Sint-Pauwels schoot wakker en Hendrik Van Hende zonderde Dirk De Vogel af voor De Maayer. De thuisgoalie redde met de voet (67’). Garrevoet viseerde eerst de paal (72’) en nadien de voet van de doelman (78’). Een gekraakt schot van Glenn Verhulst ging voorlangs (83’). In de slotseconden stuurde Pieter Mussely maatje Verhulst diep. Wim Eeckelaert kon nog op de lijn wegwerken.
 
KJV Kruibeke: Jurgen De Maayer, Mario Verbraeken (72’ Pieter Mussely), Davy Van Moortel, Tim Vierbergen (60’ Glenn Verhulst), Ladi Kuye, Ward Vertonghen, Johan Segers, Tom De Wolf, Olivier De Vlieger (80’ Kristof De Jonghe), Didier Lenjou, Bjorn Mallentjer.
 
Sint-Pauwels: Ruben Van Stappen, Wim Eeckelaert, Stefan Laureys, Wesley De Nul (46’ Styn De Cock), Stefan Saey, Hendrik Van den Hende, Gunnar Verhulst (46’ Dirk De Vogel), Peter Quintelier, Roeland Martens (54’ Sander Van Landeghem), Angelo Jacobs, Kurt De Grave (40’ Tom Garrevoet)
 
Doelpunten: 3’ & 14’ Olivier De Vlieger 1-0 en 2-0; 38’ Ward Vertonghen 3-0; 52’ Olivier De Vlieger 4-0; 64’ Tom Garrevoet 4-1; 65’ Olivier De Vlieger 5-1. (Pen 3-4)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties