Bianchi ruilt Manchester City voor Torino

De Nijs Michael
| 1 reacties
Bianchi ruilt Manchester City voor Torino

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rolando Bianchi zal ook dit seizoen te zien zijn in de Serie A. Manchester City heeft de speler namelijk verkocht aan het Italiaanse Torino. Ook vorig seizoen was Bianchi al actief in Italië, hij speelde toen op huurbasis voor Lazio Roma.

Zo komt er voor Bianchi meteen een einde aan een erg kort Engels avontuur. De aanvaller werd pas vorige zomer naar Manchester City getransfereerd, de club haalde hem destijds weg bij het Italiaanse Reggina. Na amper een half jaar werd Bianchi echter opnieuw naar Italië gestuurd, hij ging er op huurbasis aan de slag bij SS Lazio.

Ook daar kon hij het bestuur van Manchester City niet overtuigen, waardoor een definitieve transfer de enige uitweg was. Lazio wou echter niet voldoen aan de eisen van City en daar heeft Torino nu gebruik van gemaakt. De club telt ongeveer vijf miljoen euro neer voor de spits, die zijn handtekening onder een vijfjarig contract heeft gezet.

"Ik ben net geland in Turijn. Ik ben erg blij met mijn nieuwe club. Samen met de fans en mijn ploegmakkers wil ik Torino opnieuw naar de top loodsen", reageert de ambitieuse aanwinst van Torino op de clubwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties