Suikerjongens tegen kustjongens

filip broos
| 1 reacties
Suikerjongens tegen kustjongens

Vanavond opent KVK Tienen voor de eerste maal zijn deuren dit seizoen voor de 2e competitiewedstrijd tegen KV Oostende.

Voor beide ploegen is dit een belangrijk treffen want Tienen wil zijn misstap rechtzetten na de bekeruitschakeling door Turnhout en KVO dat in zijn eerste wedstrijd dit seizoen niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Deinze wil dit ook even rechtzetten.

Trainer Daniel Nassen had alle redenen om te balen na de verloren wedstrijd tegen Turnhout want offensief kwamen de suikerjongens er te weinig uit. Dit had mede te maken met de afwezigheid van Sebastien Dufoor en draaischijf Yve Thijs. Gelukkig kan de tiense oefenmeester vandaag opnieuw beroep doen op Dufoor en hopelijk voor hem is hij de weg naar de netten niet kwijtgespeeld, Dufoor scoorde vier keer op Namen, 2X voor competitie en beker.
Voor Thijs komt deze wedstrijd nog te vroeg net als voor Davy Peeters die sukkelen met een blessure. Ook achter de naam van Sven Vandeput blijft een vraagteken staan. Er wel terug bij na een schorsing is Marco Nijs.

De selectie: Schuermans, Lunenburg, Vanhees, Vandeput(?), Triantafallidis, Nijs, Bogaerts, Belme, Lacroix, Vandecauter, Dufoor, Da Silva, Vanarwegen, Konon, Van Impe, Penga en Muees.


 
De wedstrijd tegen de suikerjongens heeft voor KVO-Trainer Jean-Pierre Vandevelde een extra dimensie want hij had de suikerjongens al drie keer onder zijn bewind.  De kustjongens begonnen thuis aan de competitie met een gelijkspel tegen Doornik, afgelopen zondag werd dan zonder glans gewonnen in de beker, 2-1 tegen Londerzeel. 
Voor de wedstrijd van vanavond kan Vandevelde geen beroep doen op de gekwetsten Coppin, Pylyser en Wallaeys. Beter nieuws is er van Chendri die terugkomt van een blessure.

De selectie: Van Ryckeghem, Kerckhove, Luissint, De Wulf, Dindeleux, Liard, Pecqueux, Ferreira, Vandendriessche, Chendri, Sucaet, Dekeyzer, Grandisson, Guei, Mokulu en Laleman.De wedstrijd wordt afgetrapt in het Bergéstadion om 20u30en staat onder de leiding van de heer Boelen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties