Helleputte blijft Lierse de grote favoriet vinden

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Helleputte blijft Lierse de grote favoriet vinden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK, dé grote favoriet voor de titel in tweede klasse, liep afgelopen weekend serieus wat gezichtsverlies op. In eigen huis verloor geelzwart met maar liefst 1-4 van promovendus FC Luik.

Herman Helleputte, de coach van de Pallieters, geeft toe dat de 4 op 9 na de eerste drie wedstrijden hard aankomt bij de club. Dit weekend verloor de club met zware 1-4-cijfers thuis van FC Luik, een nieuwkomer in tweede klasse nota bene. Helleputte benadrukt evenwel dat de competitie nog lang is en dat Lierse ondanks de voorlopig wat tegenvallende resultaten zonder meer titelfavoriet blijft.

"De eerste tegengoal was een typische fout voor Lierse. We laten te vaak de tegenstander vrij voetballen. Een paar keer waren we dicht bij een doelpunt, maar het zat ons ook niet mee. Soms moet je ook wat geluk hebben", zegt Helleputte in de krant Het Laatste Nieuws.

"Anderzijds moeten we ook toegeven dat het tegen Luik gewoon niet goed was. Dat weet iedereen. We zijn en blijven echter titelkandidaat. Geen enkel team wint elke wedstrijd. Aan de ambitie verandert er niets, ondanks het feit dat we geen al te beste competitiestart beleven", besluit de ambitieuze Lierse-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties