Geraerts verdringt Leko uit ploeg

Nico Wieme
| 20 reacties
Geraerts verdringt Leko uit ploeg
Foto: © SC

In de dinsdagkranten uitte Karel Geraerts zijn ongenoegen over zijn bankzitterstatuut bij Club Brugge. Afgaande op de training van gisteren zou daarin wel eens snel verandering kunnen komen.

Karel Geraerts liep er dinsdag goedgeluimd bij. De middenvelder van Club Brugge moest afgelopen zaterdag van op de bank lijdzaam toezien hoe zijn ploegmakkers moeite hadden met FCV Dender. Slechts een kwartier voor tijd mocht de Maasmechelaar het veld op.
 
Het ziet er naar uit dat Geraerts donderdag in Bern zijn seizoensdebuut voor Club zal maken. Tijdens het onderlinge oefenwedstrijdje op het synthetisch terrein van Club Brugge speelde de middenvelder van begin tot einde in de basissamenstelling. Slachtoffer van dienst wordt Ivan Leko
 
Voor de Kroatische stilist is er morgen in het Stade de Suisse enkel plaats op de bank voorzien. Daardoor behoudt Philippe Clement zijn positie van verdedigende middenvelder en schuift Bernt Evens door naar het centrum van de verdediging om de geschorste Jeroen Simaeys te vervangen. Michael Klukowski neemt zijn vertrouwde linksbackpositie weer in.
 
Zonder onvoorziene omstandigheden speelt Club morgen met: Stijnen, Ciman, Alcaraz, Evens, Klukowski, Vargas, Clement, Geraerts, Dirar, Sonck en Akpala.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties