Jovanovic: 'Ben blind voor ploegmaats'

Nico Wieme
| 0 reacties
Jovanovic: 'Ben blind voor ploegmaats'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic is op zoek naar doelpunten. De Serviër vond dit seizoen nog niet de weg naar doel en krijgt het daarvan op zijn heupen.

Waar blijven de doelpunten van Milan Jovanovic? De spits van Standard moet lijdzaam toezien hoe zijn ploegmaat Dieumerci Mbokani als het ware met zijn vingers in de neus de weg naar doel vindt en dat terwijl hijzelf smacht naar een eerste treffer.
 
Té graag
De 16-voudige schutter van vorig seizoen is de wanhoop nabij. “Ik zoek, maar ik vind het doel maar niet”, aldus Jova in Het Laatste Nieuws. Vorig seizoen stond de Serviër na vijf speeldagen bovenaan de topschutterstand met zeven rozen, dit seizoen scoorde hij nog niet. “Toch is er niets mis. Ik voel me goed in mijn vel, maar ik wil zó graag scoren. Ik wil té graag.”
 
Egoïsme
De spits geeft toe dat hij lijdt onder deze situatie. “Het weegt mentaal door. Een aanvaller leeft van goals. Ik verlang zó. Onbewust word ik door die doelpuntendrang afgeremd.”
 
Jovanovic erkent eveneens dat hij momenteel enkel aan zichzelf denkt en dat zijn ploegmakkers daarvoor het gelag betalen. "Ik ben blind voor ploegmaats die beter geplaatst zijn. Ik weet dat wel, maar ik kan er echt niets aan doen.”
 
Tegen Anderlecht?
Wat de pijlsnelle aanvaller nodig heeft, is duidelijk. “Een goal zou mij bevrijden en mijn spel naar een hoger niveau tillen. Ik heb dat extra beetje vertrouwen nodig om te groeien. Doelpunten zijn op dit moment mijn grootste wens en die wens wil ik zo snel mogelijk vervuld zien”, aldus Jovanovic. “Wie weet vrijdag tegen Anderlecht al...”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties