KV Mechelen heeft geen schrik van Club Brugge

Mathias Dumarey
| 14 reacties
KV Mechelen heeft geen schrik van Club Brugge

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen ontvangt vanavond Club Brugge in een uitgestelde wedstrijd van de eerste speeldag. De 'Maneblussers' beginnen gehavend aan de wedstrijd want een aantal sleutelspelers zijn geblesseerd.

Club Brugge had bij het seizoensbegin uitstel gevraagd van de wedstrijden tegen KV Mechelen en SV Zulte-Waregem omdat Jeroen Simaeys en Laurent Ciman op de Olympische Spelen actief waren. Vanavond wordt alvast het eerste duel ingehaald in het Veolia Stadion. 

Johan Timmermans is nog altijd ontgoocheld dat Club Brugge de bewuste wedstrijd wilde uitstellen. "Het zorgt alvast voor een extra dimensie straks. Het uitstel is in ieder geval een nadeel geweest voor ons. Club had schrik om tegen ons te openen en het kreeg zo ook nog enkele weken de tijd om het team op de rails te krijgen", aldus de KVM-preses op Sporza

"Vanavond zullen we ook het hart van de ploeg missen. Aloys Nong, Kevin GeudensJeroen Mellemans en Julien Gorius zijn allen geblesseerd", gaat Timmermans verder. Ook Wouter Vrancken mag niet meespelen omdat hij op de eerste speeldag nog was aangesloten bij RC Genk. "Toch hebben we geen schrik van Club Brugge, integendeel", klinkt het nog strijdlustig. Vorig jaar werd het in Mechelen 1-1 tussen beide teams.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties