Doelpunten kruiden vijfde speeldag

Doelpunten kruiden vijfde speeldag

In vierde klasse B werd zondagnamiddag vlot de weg richting de netten gevonden. Duffel en Grimbergen scoorde elk vijf maal en Londerzeel wist er vier in te prikken.

Promovendus Duffel gaat gewoon verder op zijn elan. Ook Tubantia Borgerhout was niet opgewassen tegen het geweld van de geel-roden. Ondanks dat de Antwerpse ploeg voor het eerst dit seizoen scoorde, ging het met 2-5 de boot in. Duffel is overigens na zondagnamiddag alleen leider, want Opwijk liet zijn eerste steek vallen. In Opstal ging het met 3-2 verliezen.
 
Grimbergen houdt van het nummer 5. Al voor derde keer dit seizoen wist het vijf doelpunten te maken. Echter sinds lange tijd zorgde dat voor een thuisoverwinning, met name 5-3 tegen Ternat. Net als tegen Wilrijk werd Londerzeel ook tegen Schoten al voor de rust tot 10 herleid. Geen probleem blijkbaar, want na rust trapte de troepen van coach Peter Mommaert er vier tegen de netten zonder er zelf één te incasseren.
 
Berchem Sport mag weeral spreken van een gemist start. Het verloor met 2-0 op het terrein van Dilbeek wat dus resulteert in een 2 op 15. Bornem mist de voeling met de top nadat het met 2-0 ging gaan verliezen op het veld van Verbroedering Meldert. Zele ten slotte kon zijn goede lijn van vorig weekend, toen de eerste overwinning van het seizoen werd geboekt, niet verder zetten. Voor de derde keer in evenveel wedstrijden verloor het op eigen veld met 3-0, ditmaal van Temse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties