Antwerp-spelers geloven terug in promotie

Steurbaut Kersten
| 42 reacties
Antwerp-spelers geloven terug in promotie

Zarko Jelicic verscheen zaterdag voor de eerste keer van het seizoen aan de aftrap bij Antwerp. De Serviër maakte prompt twee doelpunten.

“Ik ben heel blij voor mezelf en voor Antwerp”, blonk Jelicic als een kind. “Het team start veel agressiever en gefocust. Dan is het ook makkelijker voor mij. Ik hoop dat dit was wat de ploeg nodig had, want we moeten nu punten pakken.”
 
“Hebben de fans nodig”
 
Dat de rood en witten dringend punten kunnen gebruiken, was duidelijk aan de opkomst. De supporters lieten de Bosuil zaterdagavond opvallend links liggen. “Dat is normaal als je drie wedstrijden op rij verliest, maar eigenlijk hebben we de fans nu hard nodig.”
 
De zege kan de supporters terug de weg wijzen. “Het was to be or not to be vandaag”, klinkt het bij zijn landgenoot Darko Pivaljevic, die er geen twijfel over liet bestaan dat het wel degelijk strafschop was. “Hij tikte mij aan op de kuit. Ik kon niet meer verder.”
 
Titelkandidaat
 
Het geloof in de promotie blijft staande in Antwerpen. “We hebben getoond dat we samen een heel sterk team hebben”, zegt Pivaljevic. “We mogen vanavond vieren, maar moeten maandag terug verder werken. We moeten nu investeren om iets terug te krijgen.”
 
“Op training loopt alles perfect en tonen we ons een grote titelkandidaat”, sluit Roel Van Hemert zich aan bij Pivaljevic. “Alleen in de wedstrijd schort er altijd iets. We misten die laatste stap om punten te pakken. Als we voorkomen, zie je dat we goed kunnen voetballen.”
 
Klote verplaatsing
 
De Nederlander wilt overdreven optimisme de kop indrukken. “Eén zwaluw maakte de zomer (sic.) niet. We moeten de lijn doortrekken, maar volgende week volgt er een lastige verplaatsing naar Virton. Drie uur op de bus zitten en dan spelen op een klote plein. Dat is nooit een plezier.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties